GOLFRESOR I LYX

RESOR TILL FANTASTISKA PLATSER

NI VÄLJER RESMÅL

Nedan ser du alla de resmål vi erbjuder. Varje resmål har ett antal banor, hotell och restauranger. Ni väljer resmål och ev. önskemål, så sköter vi resten.

VI PLANERAR

Vi planerar helt er resa från boende, vart ni ska äta lunch, starttider på golfbanor till vilken tid fördrinken är. Det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka och se över vårt förslag

NI NJUTER UTAN ATT TÄNKA

Under er resa har ni allt planerat och klart, och det enda ni behöver tänka på är vilken öl som ska intas eller vilken klubba som ska sätta bollen på green.

GREKLAND

Staden Kalamata är inte bara känt för sina oliver, utan är också hem åt en av europas bästa golfresorter, Costa Navarino. Anläggningen osar lyx rakt igenom och leverar högsta kvalitet rakt igenom. Hit kommer man för att unna sig lite extra, från toppklassig mat, gott vin och 2 golfbanor i världsklass.

SKOTTLAND

Om man inte har spelat golf på Skottland så skulle vi nog säga att man inte spelat golf på riktigt. Här föddes golfens regler sent 1700-tal och har sedan dess vart golfens mecka, främst för världskända klubben St.Andrews. Här finns golfbanor i massvis, men även whisky och slott förstås.

FALSTERBONÄSET

På Falsterbonäset ligger anrika tvillingorterna Skanör och Falsterbo, hem åt 3 av Sveriges bästa linksbanor, Falsterbo, Flommen och Ljunghusen. Tillsammans med förstaklassigt boende på Gässlingen och middagar på ställen som Badhytten och Gästgifvaregården, så är det en resa alla livsnjutande golfare måste göra.

Kontakta oss för din drömresa redan idag

GOTLAND

Visby GK innehar just nu titeln som Sveriges bästa bana, och det är svårt att säga emot. Tillsammans med banor som Slite och Ljugarns GK, och en av Sveriges finaste städer fylld av bra restauranger och boende, är Gotland en svårslagen destination med en helhet av världsbäst golf, mat och miljö.