LYCKADE EVENEMANG

HÄNG MED OSS PÅ 19:E HÅLET

VI VET VAD GOLFARE SÖKER


Vill du skapa ett evenemang för dina kompisar eller varför inte för dina kunder eller medarbetare? Vi vet vad som funkar för golfare, anlita oss för offert förfrågan eller bokning av evenemang så löser vi resten!

VÅRA EVENEMANG

Vi älskar allt som har med golf att göra. Men något vi prioriterar högt är upplevelserna runtom golfen. Därför fokuserar vi mycket på att skapa en känsla både på golfbanan och runtom golfbanan. Vi samarbetar med ett gäng antal olika Golfanläggningar för att du som golfare ska få uppleva golf utöver det vanliga! 

FÖRETAGSEVENEMANG

Har du ett företag och vill skapa ett kund eller medarbetar evenemang? Vi är duktiga även på andra aktiviteter än golf. Vi arrangerar allt ifrån 5 kamper till prova på golf med hos någon av våra samarbetspartners. Vill du kanske skapa en tävling för dina kunder? tveka inte på att kontakta oss!

PRIVATA EVENEMANG

Går du och kompisarna i tankarna att arrangera ett evenemang på golfbanan? Vi gör det enkelt för dig. Oftast blir man som arrangör för sitt kompisgängs evenemang väldigt upptagen med att rodda med allt vad det innebär. Vi har färdiga koncept som är både roliga och utmanande!